Witam chcieli byśmy wyzwać was na sparing w dniu 7 sierpnia 2011 o godzinie 19:00
Trasy dowolnego rodzaju mieszczące się w przedziale czasowym od 10sek do 30sek
Ilość tras : 6 - po 3 z każdej drużyny najpóźniej 31.07.2011 przekazane drużynie przeciwnej
Ilość zawodników min 4 max 6.
Serwer może być nasz chyba ze macie własny to nie widzę przeciwwskazań.
Czekam na kontakt w sprawie meczu:
-nasze forum: http://orange-team.info.tm/
-gg: 2415373
Ostatnio edytowany przez perycjusz (2011-07-26 16:50:37)
jesteśmy klanem fs ale nie widzę przeciw wskazań mielismy grać z PI ale coś się to nie klei więc możemy z wami warunki jak najbardziej odpowiadają ale po 2 mapy i to takie krótkie to trochę mało proponował bym 3 mapy od każdej dróżyny to nie problem wytrenić co do serwerów mamy ich pod dostatkiem z samo regulacją slotów
ok jeden na nie
bjm2127 napisał:
No to zagrajmy 6 map FS [?] My sie nie boimy
co wy na to ?
Tu nie chodzi ze sie boimy ale na Fs-ach nie macie szans i takie cos jest bezsensu jak dla mnie i mysle ze reszta sie ze mna zgodzi
dla mnie nie ma znaczenia co jeździmy my dajemy fs i jest ok w wdd też jeździliśmy spary na fs a to klan tech więc gdzie problem
i nikt mi nie powie że nie da sie wytrenić 20sekundowego techa
Zgadzam się w zupełności z waszym liderem, łatwiej jest wyćwiczyć trasę 20 sek niż 50sekundowa. Jeżeli nie podejmiecie wyzwania uznam iż przegraliście walkowerem ponieważ po waszych komentarzach wnioskuje ze się boicie albo nie macie czasu na grę w zespole i nie zależy wam na dobrym wizerunku waszego teamu
perycjusz napisał:
Zgadzam się w zupełności z waszym liderem, łatwiej jest wyćwiczyć trasę 20 sek niż 50sekundowa. Jeżeli nie podejmiecie wyzwania uznam iż przegraliście walkowerem ponieważ po waszych komentarzach wnioskuje ze się boicie albo nie macie czasu na grę w zespole i nie zależy wam na dobrym wizerunku waszego teamu
KURWA jakim walkowerem nie musimy z wami grac jak nie chemy lol, za totalne bycie idiotą stanowczo NIE
I jak chcecie grac to wescie se na haczyk druzyne LOL a nie FS koniec tematu i powinnismy zamykac ten wątek...